Bedrijven

The rhythm of your company

Een succesvol bedrijf lijkt op een winnende compositie: Is origineel, werkt met verschillende componenten en volgt een ritme. Dit ritme wordt bepaald door de samenwerking van uw team.
(Lees meer...)
Wij bieden een breed scala aan interactieve workshops waarmee in korte tijd een eenduidig ritme kan worden neergezet met uw team. Beweging en ritme zit in iedereen en percussie is voor iedereen toegankelijk en mee te doen.

Naast traditionele percussie workshops kunt u ook kiezen voor een meer hedendaagse variant, een ‘retourtje Rio’ met zonnige samba, een workshop met shakers&boomwhackers en meer. We maken graag een voorstel op maat voor u. Daarnaast kan Drumdrumdrum.nl voor uw gelegenheid ook een percussieshow of muzikale omlijsting verzorgen.

Referenties: Price Warehouse Cooper, Shell, Nike, ABN Amro.

Particulier

Leef je uit!

Beweging en ritme zit in iedereen en percussie is muziek maken in een open en pure vorm. Leer in een groep naar elkaar luisteren en geef elkaar een kans iets te ‘zeggen’.
(Lees meer...)
Drumdrumdrum.nl verzorgt workshops voor diverse gelegenheden met trommels en muziekstijlen uit alle werelddelen. Naast een traditionele workshop met Cajon of Djembé, kun je ook kiezen voor ‘Drums & Samples’ een combinatie met hedendaagse muziek, een ‘Retourtje Rio’ met zonnige samba, een workshop met ‘Shakers & Boomwhackers’, ‘Trommelen met Rommel’ en nog veel meer.

De workshops zijn geschikt voor kids van alle leeftijden, zelfs voor de allerkleinsten, tot volwassenen en makkelijk op maat te maken naar jouw wensen, leeftijd en groepsgrootte.

Educatie

Een leerzame, muzikale reis voor kids

Drumdrumdrum.nl vertelt graag over instrumenten, stijlen en ritme. Zowel over de uitvoering als de herkomst ervan. De educatieve programma's van Drumdrumdrum.nl zijn zeer geschikt en leuk …
(Lees meer...)
…om met kids van uw school belangrijke leerdoelen te behalen, zoals luisteren en herkennen van ritme, zingen en bewegen op muziek en natuurlijk het maken van muziek. Participatie is altijd een belangrijk onderdeel. De programma's bestaan uit een lesbrief en workshop of voorstelling, waarin muzikale en culturele aspecten worden uitgelegd.

Voorbeelden zijn Drums & Samples, waarin live muziek met elektronische samples wordt gecombineerd en uitgelegd. En de lesprogramma's rond de producties Boomwhakalaa!! en KiT 4 Kids. We kijken graag met u naar een geschikt lesprogramma voor bij u op school.