De jeugd- en familieconcerten van drumdrumdrum.nl zijn doorspekt met ritme, percussie en humor. In theaters, op scholen, voor een groot of een klein publiek en voor alle leeftijden. De toeschouwers worden gestimuleerd om actief mee te doen. In overleg kan de lengte van de voorstelling variëren.


BANWAKABOOM’ is een spetterend familieconcert (4+) die speciaal voor festivals en openluchttheaters is gemaakt. De voorstelling zit vol humor, geweldige percussiesolo's en meezingers in een typisch Caribisch jasje. Natuurlijk mag iedereen ook meedansen, -spelen en -zingen met de swingende versies van o.a. 'De wielen van de bus', 'We maken een kringetje' en succesnummer 'happy als ik dans'. Alle muziekliefhebbertjes mogen meedoen en maken op die manier kennis met o.a. de cajon, de timba, bodypercussion en vergeet vooral de BOOMOPHONE niet, het kleurrijke, door Drumdrumdrum zèlf ontworpen instrument!
Een voorstelling van Drumdrumdrum betekent swingen, meedoen en nog meer swingen!

Cast: Djem van Dijk, Danny Rombout en Roël Calister
Boekingen: Buro Bannink

Bekijk hier de trailer van BANWAKABOOM:


BANWAKABOOM is te boeken via Buro Bannink
www.burobannink.nl
info@burobannink.nl
Telefoon: (010) 476 96 68


BANBANKUNÉ

Regie: Wijnand Stomp, Regie adviezen: Leoni Jansen
Boekingen: Buro Bannink

BANBANKUNÉ nodigt je uit: neem het mee, neem mee wat je leuk vindt! Een verrassende mix van mysterieuze klanken uit allerlei windstreken. De muzikale reis gaat van Australie en Afrika naar Curacao om daar kennis te maken met de populaire 'MUZIK DI ZUMBI'. Om tenslotte te eindigen met een uitbundige muzikale workshop voor iedereen. BANBANKUNÉ is wereldmuziek ten voeten uit!


BANBANKUNÉ is te boeken via Buro Bannink
www.burobannink.nl
info@burobannink.nl
Telefoon: (010) 476 96 68


BOOMWHAKALAA!!

Regie: Wijnand Stomp, Regie adviezen: Leoni Jansen
Boekingen: Buro Bannink

Een interactief jeugd- en familieconcert waarin je wordt meegenomen naar de zonnige Cariben. Wil je weten wat Boomwhakalaa!! betekent?!! In de voorstelling gaan we daarnaar op zoek met Caribische liedjes en komische sketches. Naast de zang en de trommels van muzikanten Roël Calister, Vernon Chatlein, Djem van Dijk en Tshepho Pietersz, spelen boomwhackers een belangrijke rol. Deze kleurrijke buizen bepalen een groot deel van het ritme en voor je het weet heb je er zelf één in de hand en mag je mee jammen met Boomwhakalaa!! Het concert wervelt van energie, percussie, humor en liedjes die mee te zingen zijn door iedereen.


Boomwhakalaa!! is te boeken via Buro Bannink
www.burobannink.nl
info@burobannink.nl
Telefoon: (010) 476 96 68