Het drumdrumdrum-team

Roël Calister

Roël is de oprichter van Drumdrumdrum.nl. Op zijn 18de vertrok Roël vanuit zijn geboorteland Curaçao naar Nederland en startte in 2001, na het behalen van zijn bachelor Bedrijfseconomie, zijn studie Percussie aan het Rotterdamse Conservatorium. Een logische stap met zijn levenslange passie voor muziek en percussie. Kenmerkend is zijn kracht om verschillende stijlen te mixen, zoals pop, rock, latin en jazz met traditionele folkloristische elementen. Roël werkt met veel energie aan alle projecten van Drumdrumdrum.nl zoals BOOMWHAKALAA!!!, tourt met zijn band KiT en speelt met artiesten als Izaline Calister, Alain Clark, Intwine en Sara Tavares.


Jasper Goedman

Jasper Goedman studeerde slagwerk bij verschillende percussie meesters en is als percussionist actief in verschillende groepen binnen de Amsterdamse jazz- en wereldmuziek scene waaronder Twitching Eye Trio en Daisy Correia. Ook speelt hij freelance als percussionist in diverse muziektheater producties.

Igor Plzak

Igor Plzak begon zijn muzikale reis met klassieke piano en drums bij lokale docenten in zijn geboorteplaats Novi Sad, Servië. Midden jaren ‘90 verhuisde hij naar Amsterdam en veroverde hij al snel een plek in de lokale scene. Hij studeerde drums aan de jazzafdeling van het Conservatorium van Utrecht en Amsterdam, waar hij zowel zijn bachelor als master behaalde.


Djem van Dijk

Djem van Dijk is in 2010 afgestudeerd als zangeres op de popafdeling van het Conservatorium Amsterdam. Ze zat in de band ‘Treble’ als compomist,zangeres en percussionist, die in 2006 meedeed aan het Eurovisie songfestival. Djem geeft ook zangles en bandcoaching op de vooropleiding van het Conservatorium te Amsterdam, heeft haar eigen band en organiseert Jamsessies.


Erik Buschmann

Erik Buschmann is in 2006 begonnen met drummen, en startte na zijn middelbare school met talent en wilskracht aan een MBO muziekopleiding in Amsterdam. Momenteel zit hij op het Conservatorium in Rotterdam. Erik heeft met veel verschillende bands gespeeld en is momenteel bezig met zijn pop/country band ‘Van Hoek’.


Sander Mens

Sander Mens drumt al vanaf zijn 9e, eerst bij de fanfare en daarna achter een drumstel, waar hij nog steeds te vinden is. Na werk en de studie Muziekwetenschappen aan de Universiteit van Utrecht is hij uiteindelijk afgestudeerd aan het Conservatorium van de hogeschool Inholland in de richting Pop/Sessie met als hoofdvak drums.


Andreas Kühne

Andreas Kühne is geboren in een muzikaal en creatief nest. Na viool en piano gespeeld te hebben vond hij het drumstel van zijn broer toch het leukst. In 2007 startte hij aan het Conservatorium Tilburg en later het Conservatorium van Amsterdam. Door de jaren heen heeft Andreas deelgenomen aan tal van bands en orkesten, (studio-)opnames en (radio-)concerten in binnen- en buitenland.